Totes les pallarofes i pallaringues que surten del meu caparró, concentrades i remasteritzades!!

dimecres, 7 de novembre del 2007

LONDON PUB!!!!!

Molt lluny, a l'altra banda del mar, en un petit pub londinenc, al bell mig d'una plàcida nit de divendres, un escamot de barbars vinguts del sud trenquen la tranquilitat de les converses dels aborígens.



Tot forma part d'una de les moltes petites històries que van succeir al viatge pel conqueriment de noves terres inexplorades, plenes de salvatges que es passaven tot el dia bevent extranys beuratges, amb regust de regalesia.



Les cares dels salvatges contemplaven com aquells extranys personatges vinguts des de terres forànies, entraven en un estat de extasi, ballant unes danses antigues i desconegudes, udolant uns terribles són guturals que formaven part d'aquell extrany ritual!!!






JEJEJEJE!!!!!!



Som uns fenòmenos, com nosaltres solets la podem liar enmig d'aquell tranquil Pub, la gent encara flipen ara!!!!



Tot un bon començament de nit abans d'anar a Fabric a continuar la festorra!!!!!



Nit inolvidable, de bailoteos, de fotos, de birres, de son profunda, de frankfurts trangenics, d'estacions de tren ab escupinades desafortunades, de polizontes dormint al sofa, de concert de final de festa!!!!!






UN PTO A TOTS!!!!!!!



A LOT OF KISSES!!!!



SEARCHING REBECA AND RUPERTA!!!!

London Experience!!!!!!!


Com es pot comprovar el viatget a Londres a estat una gran experiència!!!! La meva arribada solitaria va començar a rebre companys de mica en mica. Primer el Cisco a hores intempestives, l'endemà l'Alex es va trobar amb la Rebecca i amb la Ruperta, i el Friday les últimes incorporacions, l'Eva i el Gerard amb el seu jersei a rombes.Dies profitosos amb litres de Pints!!! Caminades pel centre!!!!!!! Més Pints!!!!! Desfase a Fabric (club londinenc)!!!!!! Dissabte surrealista, a un after xungo on vam veure la fauna xunga ( la parella del sofà fotien una por de Déu, o no Gerard??)!!!!! Dormir lluny de tots!!! Gracies Maria i Rossi (tot i que tornant em vai perdre fins a Liverpool station)!!!!ültim vespre de turisme amb el Gerard i la Sherlock Eva!!!!!! les millors Pints del viatge a l'ultim pub l'últim dia al White horse ( té ous el nom del pub)!!!! Viatge de tornada mortsss, sort que erem dos perque sino...buffff!!!!!!!!
M'ho he passat teta amb moltes ganes de repetir, Londres ens tornarem a veure n'estic segur!!!!!
Un ptonarro pel Marc i la Sus que molt amablement ens van acollir a casa seva aguantant les nostres anades i venides!!!!!!
Un ptonarro pels Ants expedissionaris!!!! Ptonets ninus i nina!!!!!!!! Heu estat uns dignes companys de viatge i aventura!!!!
Un ptonarro per la resta d'ants que no heu pogut venir, espero que estigueu una mica envejosus, enveja sana!!!!!!!!!
Ptons per tothom!!!!!!
LOVLY KISSES!!!!!