Totes les pallarofes i pallaringues que surten del meu caparró, concentrades i remasteritzades!!

dimarts, 25 de setembre del 2007

Repressió Festiva sense sentit!!!!


Aquest cap de setmana passat, més concretament dissabte, vai tastar les porres de la repressió sense sentit.
Vam estar tota la nit de festa, i al final vam acabar al parc del Fòrum, o més ben dit al forúncul de les cultures, on tot el alcohol que venien era cerveza de llauna per 3,5 eurus, quina vergonya, i després diuen que perque la gent fa botellon.
Pos passada tota la nit i quan van acabar els hip-hoperos, després de ballar una mica de Ritchie Hawtin, vam marxar xino-xano de dins del recinte del fórum.
Una hora després, per allí a les 6 del matí, encara estavem als voltants del fórum, com molta d'altra gent, milers de persones, uns petan la xerrada amb els colegues, amb desconeguts, d'altres esgotant les últimes cervezes, altres dormint, alguns esperant el tram, altres fent temps perque el metro es descongestiones de tota la gentada que volia marxar al mateix temps.
De cop i volta, l'imatge va cambiar completament, la gent es va començar a neguitejar, que estava passant? La resposta estava a la nostra esquena, tota la baixada de l'avinguda del fòrum estava plena de banda a banda per furgones de diferents cossos policials, i per davant seu, una filera de policies antidisturbis, escombrant la zona, picant amb les porres a les mans, provocant una espècie de zum-zum, combinat amb el so de les sirenes i la seva llum, semblava una batalla del Senyor dels Anells, quan els horcos es van acostant, un espectacle fabulós.
Llavors com sempre quatre capullos comptats van començar a tiral-s'hi botelles de vidre, pedres i tot el que tenien a la seva mà, només va faltar això!!!
En sec els antidistubis es van posar a còrrer i a carregar, molta gent va marxar cagan llets d'allí i molts altres la majoria vam tardar a reaccionar, ja que pensavem que carregarien contra els quatre borinots que els havien tirat de tot, però anavem equivocats, tot i estar a tocar de la parada del tram, com si l'estiguèssim esperant, vam veure com passaven uns quants policies sense fer-nos res fins que al final van començar a aparèixer-ne més i més, i vai veure com un es plantava darrera del Joan i li deia, venga coño, corre joder!!!!, i plakkaaa!!!li va fotre una castanya de Déu, llavors va ser quan vam reaccionar i vam arrencar a còrrer, amb tot això a mí també m'havien fotut la primera ostia, a l'esquena, i sort que portava l'ampolla de whisky, i va parar més o menys el cop.
De cop i volta em vaig trobar enmig d'una riuada de gent que corria espantada, despavorida, mig patinant pel mullader del terra, i la bofia vinga a fotre osties, gent per terra, plorant, caos i més caos.
A més de marxar del tot em vai quedar una mica endarerit, sota una ambastida, amb altres persones, que com jo havien perdut els amics, i els havien cosit a cops, semblava que ja havia passat i de fet vam tenir un parell de minuts de tranquilitat, però en sec van apareixer una parell de bofios corrent i dient-nos que fotessim el camp, que marxessim corrents, i naltres que no erem ni 10 persones, els hi deiem que no estavem fent res i que ens deixessín.
A mi personalment, el policia em deia, "marxa, fot el camp d'aquí, collons!!", i jo acollonit i protegintme, "que no fotu res cony, que jo no he fet res", i ell, "es igual fot el camp!", llavors al seu darrera en va aparèixer un altre que tota l'estona li deia," venga vamos metele, cojones!!!", i el poli em devia beure fotut i sabia que jo tenia raó i em va fotre un parell de castanyes però sense pasar-se, o almenys m'ho va semblar. En aquell moment vai dir, nen fot el camp que ara et zurraran fort, i vai sortir corrent cagant llets.
La cosa encara no va acabar aquí, quan estava a fora de l'entrada del metro, encara van tornar a carregar, però aquest cop vai ser ràpid i vai entrar al vestíbul, haurieu de veure la cara d'acollonits que feien els segurates del metro.
Tot això va passar en un interval, suposu, de no més de 5-10 minuts. No ho se ben bé ja que el caos que es va muntar va ser gran, i ara m'imagino el mal que ens haguèssim pogut fer, per culpa de 4 capullos que la van liar i per la desmesurada actuació repressiva de les diferents policies. I és que aquella gentada, amb tot l'acohol que duiem a sobre corrent per aquells carrers i entrant al metro volant, s'en podia haver armat una de grossa.
A sobre encara m'indigno més quan veig que a tots els mitjans, diuen simplement, que un centenar d'individus van crear disturbis i que les forces de l'estat van haver d'actuar!!
Que collons ens van escombrar del mig del carrer, a base d'osties com animalets!!!

FORA LA REPRESSIÓ!!!!!

Espero que no hi hagués gaire gent ferida físicament, perque lo que es moralment, jo us ho asseguro que em van ferir, no m'els miraré mai més igual!!!!!!

SALUT!!!!