Totes les pallarofes i pallaringues que surten del meu caparró, concentrades i remasteritzades!!

dimecres, 5 de setembre del 2007

HISTÒRIES A PER HOMES I DONES BONS




Una haima on s’explicaran contes a través de la tècnica de les ombres xineses és la proposta de la Cia. Kiku Mistu. En aquesta tenda, on es pretén un contacte més íntim amb el públic, s’expliquen Històries per a homes i dones bons, contes de diverses tradicions acompanyats per la música en directe d’un sitar. Kiku Mistu és un dels artistes més polifacètics del panorama català actual. Relacionat amb les elits culturals durant els anys 80 va crear el 1995 el Centre Cultural Imaginari i ha dirigit projectes com “MIM Restaurant Barcelona”, “El Laberint de Palla” o el performance night club Le Fou de Barcelona, entre d'altres.




Aquest és el projecte que on he estat treballant últimament i ara quan la seva estrena es veu més a prop, un se sent satisfet amb la feina ben feta.




Us paso els dies de funció, per si algú de vosaltres sentcuriositat, i s'anima i va a veure l'espectacle, que val la pena. Molts dels passes tenen les entrades exhaurides, sobretot les primeres funcions de cada dia.


APA MOLTA MERDA!!!!!
Dies i horaris representacions
Dijous 6 de setembre 20:00 (cat) i 22:30 (esp)
Divendres 7 de setembre 20:30 (cat) i 22:30 (esp) i 00:30 (cat)
Dissabte 8 de setembre 20:30 (cat); 22:30 (esp) i 00:30 (cat)
Diumenge 9 de setembre 20:30 (cat) i 22:30 (esp)

LA FÍ?????? VES A SABER!!!!!



S'acaba l'estiu!!No és una utopia, és un fet, irremediable, que cada any es repeteix.

S'acaba el solet, la caloreta, la platgeta, les tardes de pesca amb el Pepe Guspí, el campionat de futbol-sala, els dinars familiars, pendre el sol a la terrasseta, la marinada dels capvespres, la olor a palla mullada, les orenetes, les pluges d'estrelles, les tardes a cal Charly, les birres a la fresca a la plaça, les festes majors, els viatges(tot i que aquest any res de res, de moment, jejje!), s'acaven els mojitos(millor que s'acabin, jeje!), les pixarrades en alguna paret als concerts, les ressaques putes, la borratxera incontrolada de la gent, el no durmir i anar a repartir cartetes d'amsterdam(jejejej!!!), els sopars de colla, les mosques saballoneres, hotel Cochambre (bien!!!), Tràfic (bien!!!), les suades del Buba, tot s'acaba tot!!! I no té remei!!!


QUE NO!!!!!!


No s'acaba tot al contrari, tot torna a començar.

Les suades del Buba, Fira del teatre, Santa tecla, La Merçè, la Uni, Eivissa, els sopars a cal Igortxu (piso patera con gato i hierba!!), els patxarans, los huevos fritos con panzeta, l'apolo, el pesat del Joan, el punky del Putxi, les nenes punkys de la facultat (jajajajaj!!!), la Xiqui (oi Joan!!!), el pesat del Tete, el Pilar, la Castanyada, les festes de barri, el bar de l'Emili (davant del Bagdad), els kebabs, les birres a un euro amigo, la bici, el Fino's Reggae a Bellpuig, Nadal, Cap d'Any, els examens, les gerres a la segarra, els matins buscant bolets, sopars i més sopars al ton, a l'estripi, a casa d'alguna bona persona; esquiar, la neu, la boira, el fred, la pluja, tot continua i tampoc té remei!!!!!



Ja ho veieu, tot en aquesta vida continua, en un cicle constant, sense fre, nosaltres només som uns grans insignificants, i tocant un botonet no pararem el món, però si el podem retocar una mica.


Apa cuideu-vos piltrafilles!!!!

NOU BLOC


Pos res que avui he decidit per fi canviar de blog, tot i que l'antic encara funciona.


Però espero que aquest funcioni més bé i m'autoobligaré a penjari coses més sovint, ja que l'antic l'he tingut abandonat tot l'estiu.

A més a més he creat un compte fotolog



A veure si us animeu i em deixeu comentaris carallo.
Un ptonas!!!!