Totes les pallarofes i pallaringues que surten del meu caparró, concentrades i remasteritzades!!

dimecres, 6 de febrer del 2008

SITGES 2008!!!!!


Sitges 2008
Un repertori de la gran nit d'ahir!!!!

Carnaval a Sitges ja s'ha convertit en un des clàssics del Febrer, sempre ple d'anècdotes i personatges extranys, converses sense sentit amb desconeguts, pixar a la platja, calor i agobio al tren d'anada, llit de casa el Gerard...

Entre mol.luscs em trobava, el musclu Putxi Rianxeira molsut, ple de carn, el musclu De la Concha de tu madre Aibala la Ostia, molta closca i poca carn, i el musclu Jonny Bivalves, dins la cuirasa tendre tendre!! Sort de la Manoli Beníte D'en tant en tant em treia el confeti de la pitrera i cuidava dels dos Bebes en Puskitinyu, i l'Oriol del flaviol, que no paraven de badar amb la boluda del barret. Jo em trobava tota sola, tocant-me d'en tant en tant, remenant el culet a tort i a dret, kina nit més trista, jajajaja!!!!

Un record pels no vinguts rajat a última hora, el primer i el que no ente cap culpa Mr Charly Maravilles que es queda a l'aeroport de Milà, amb el cul a l'aire, sense vol directe a Sitges; la Maria Tresa i la seva tuberculosis, l'Arantzazu de geolegs sense fronteres por amor al arte que tengo, la Txiqui i l'Uri que no vam poguer convèncer, ni amb musclus amb escabeitg ni res, i el Jordi i el gat de l'igor "gato", que van dir que es quedaven menjant sardines!!

Teta teta!!!!!

Petonets!!