Totes les pallarofes i pallaringues que surten del meu caparró, concentrades i remasteritzades!!

dilluns, 5 de maig del 2008

VAMPIRUS AL PODER AL VIÑAROCK!!!!


Les forces especials de l’exèrcit dels vampirs en plena actuació enmig del Viña, envoltats de punkies, gossos i més gossos, gent i més gent, pols, calor, bevent sota un sol abrasador, condons inflables, litres de birra voladors, cues, km i km sota el cul, lavabos vomitivament horribles, amb mojones flotant per les aigües de la vida, ressakes continues que es dissipen tornat beure en hores no gaire normals, esmorzars de ron amb taronja, són els petits peatges que s’han de pagar per poder disfrutar del Viñarock, la satisfacció que perdura després fa que oblidis tots aquells petit entrebancs i els pesats del megàfon!!!!
Ha estat un pont de maig de puta mare!! Ple de moments inoblidables!!!! Que rucs que heu estat els que no heu volgut venir, CARALLOTS, PERDONA’LS PARE PERQUE NO SABEN EL QUE FAN!!!!!
Gràcies als expedicionaris de la Cerdanya per compartir amb la meua personeta tots aquests petits moments plens de records inoblidables, per aguantar les meues brometes tocacollons, la meua xarrera crònica, i les pintades a la cara!!! Heu estat els millors companys de viatge que podia esperar!!! Sou uns/es cracks!!!!
També les noies handbolístiques, i la Marta amb la cama xunga i les seves muletes, l’autentica campiona del Viña!!! Faltava l’Igor tb amb les muletes, segur que s’haguessin aguantat l’un a l’altra.
Menció especial també per la gentussa d’Ivars, que no se com s’ho fan però sempre estan per tot arreu, com una plaga, joder amb el Franquesa i el seu barret i el paraigües del revés! Divendres veu fer més suportable el fred que tenia.
També dono les gracies a totes les persones anònimes que es van deixar pintar la cara, gracies per no haver-me fotut cap cop de puny, i és que aquest és el secret del Viña, el bon rollo que corra per l’aire, un ambient immillorable!!!!!!!!
APALINS PETONS A TOTS ELS VIÑAROCKERUS!!!!!!!!!!

Viña rodó!!
EL PODER DELS VAMPIRS!!!
Demà més fotus, també les penjaré al bloc, que fa molts dies que el tinc abandonat, a veure si faig les cròniques del viña, que tancaven l’antic bloc!!
PIC: vampirisme!!!!!!!