Totes les pallarofes i pallaringues que surten del meu caparró, concentrades i remasteritzades!!

dimarts, 26 de febrer del 2008

Gentleman!!!

Avui he decidit no fer gens de cas a don Giussepe Vespino Gusspini Botella!!!! I per tant dins d'una inspiració profunda, tu ya me entiendes paio, decideixo fer un altre cop la crida!!!!!



Obertura de portes 20.45, concert 21.30
DIJOUS 13 DE MARÇ DEL 2008 ANY DEL SENYOR, UN ESDEVENIMENT QUE US CAMBIARÀ LA VIDA PER SEMPRE, GRAN CONCERT DE "GENTLEMAN". CONCIERTAZO DÓNDE LOS HAYA!!!!!




Ja estan a la venta les entrades al preu de 22 eurets, jo ja tinc la meva i la de la Mari Tere, i la Rosa i la Núria van dir que a lo millor també venien,(així que els que treballen i/o estan a Santa no teniu excuses que valguin!!!!!), a veure si s'anima algú més, però no us dormiu als llourers, perquè no m'extranyaria que s'esgotessin les entrades amb un plis.




Pel tibats del pis del marquès(Parat i Guspí, es que a vegades són una mica curtets i si un no és explícit no enganxen res) no us ho podeu perdre, no heu estat mai en un concert així, i amb el Parat mai el Pepe fa la ostia que no surtu per Barna. Que després són vacanses!!!! És l'ultim dijous abans de vacanses!!!!


(aquest Pep quasi sembla que sigui heavy del que t'agrada a tu)

Pos res més a veure si sus animeu genteta!!! O feu còrrer el meil perque se n'enteri la major gent possible!!!!!!!!!



Petonets amb la salsa de la Núria llepada pel Gerard!!!!
Els vidios n'hi ha un parell o tres del concert a Barna de fa dos anys i d'altres concerts perque feu dentetes!!!1