Totes les pallarofes i pallaringues que surten del meu caparró, concentrades i remasteritzades!!

dijous, 8 de maig del 2008

CRÒNIQUES DEL VIÑAROCK 2008!! (3a Part)

Divendres 2 de maig (dia de... el meu dia, jajaja!!!)

El dia es despertava amb ressaca, i els peus bruts; i el capullo de megàfon no parava de donar pel cul, “el viña nunca duerme, oeoeoe, el viña nunca duerme, oeoeoe!”, joder amb el cabró. A dins la tenda, tot i que no va fer tant fred, la calor del matí començava a apretar, a més a més els altres ja s’havien despertat, putes, i és que com van anar a dormir com les gallines, eh que si Alèxia i les teves 8 hores de son, pos rebossaven energia. La Planas, ja havia anat a esmorzar a la rave, com cada dia, i jo sentia des de dins la tenda, “ suca suca Pol, posa-n’hi més”, hòstia el Tete s’estava fotent el pa amb nocilla de tots. Això va ser el fet definitiu que em va fer decidir, tot i tornar només a dormir 3 horetes per segon dia, a fotre-li pit i collons i pa delante machote, jajaja!!!

El millor esmorzar del món, pa bimbo amb nocilla, i taronjada amb un pelet de ron!!!

Ens decidim amb l’Ivan d’anar a fotre’ns una dutxeta revitalitzadora. Ja ens havien avisat que hi havia unes cuades de Déu. La cua de les noies era espectacular, superllarga i ampla que arribava fins a fora del càmping, la dels nois no era tant espatarran. Tot i així vam estar més d’una hora a ple sol, amb un col·lega de Vitoria, que era un catxondu, i el meravellós suquet de pinya amb molt de gel, que es va currar l’Ivan, sort d’això perquè cada porru i cada piti sota aquella solana, feia que les meues cames es debilitessin, apunt de sucumbir sota l’astre abrasador!!

El dinar acceptable, botifarres amb amanida i pa sec, jajaja!!!! L’amanida ens la fotíem amb els dits en una olleta comunitària. Sort que les nenes d’handbol es van currar uns espaguetis i generosament em van oferir les seues sobres, amb una Taronja fresqueta de postres!!!

Un intent fallit de migdiada, amb mig cos a ple sol, bufff, tenia l’ojete, to caliente, jajaja!!!! 10 minutets de migdiada, i cap als concerts!!!!

Cap a dins, amb un catxi de birra ala mà, tinc unes hores de llacunes que no se que vam fotre ben bé.
Començo a tenir record diria pel concert del Ultimo Ke Zierre, normalet diria, després ja augmentant mica en mica de nivell etílic i de THC, comença el HUECCO. Pa mi mulata, pa mi guerrera!!!!!! Doncs el puta es va currar un molt bon concert, amb molt de ritme i tot el viña ballant com a cabres!!! Vam començar a pintar-nos, el petit tastet, del curs de maquillatge del viña. Es que fins i tot les ulleres portava pintades!!!
AL vespre suposo en el concert de Huecco, hi va haver tres o kuatre persones que es feien una fotu, i com passa cada any es va acabar convertint en una macro foto, amb moltissimes persones, que no ens coneixíem de res, aquí us en poso una, jo estic allí aguantant la motxilla i el catxi a primera fila al terra, intentant que ningú se’m fotés a sobre, perquè la gent si llençaven literalment!!!! Que fort, la fotu la vaig trobar per Internet, ja que jo no vai estar a temps de fer-la!!!!!

LOS SUAVES. El avis del rock, joder amb akesta penya, concertas de heavy-rock clàssic, amb les seves melenes color grisos i aquella veu de cassalla, curtida durant els anys, amb ells la nit se’ns va tirar a sobre!!!!

EL BICHO, fatal!! Jo no ho entenc, mira que ho foten bé, però ja pots comptar segur que anaven com les cabres, naltres vam decidir marxar a sopar, i ens van dir que el paio del Bicho va engegar la gent a tomar pel cul i va plegar!!! Que fort!! DROGAT DE MERDA!!!!

Vam anar a fotre un altre merda d’entrepà a dalt a l’escenari hip-hoperu.

Ens vam quedar un ratet a dalt veient el concert de B REAL de CYPRESS HILL, tot un clàssic del hip-hop. Ens va agafar una miketa de fred i vam decidir marxar cap a baix.

ROSENDO, ole sus huevos, concertassu, clàssic, però com tot un senyor. La cosa ja començava a degenerar la barreja de substàncies començava a fer el seu efecte, se’ns en va començar a anar de les mans!!!! Jajajjajjja!!!!! Visca EL OJO SANGRANTE!!!!

La MALA RODRÍGUEZ, tota mona ella amb el seu vestidet blanc, i les botes de plataforma de blan immaculat, EH COMO LO SABIA YO; TENGO LO QUE TU QUIERES!!!!! ELLA QUERIA VENDER DROGAS COMO SU PAPAAA!!!
Va estar bé ple de temes clàssics, cada cop se’ns en anava més de les mans!!!!! K monus que stavem pintats, encara portàvem el vampirisme a dins, amb ganes de sortir!!!!!!!!!

PORRETAS!!!!!!!!!!!! Jojojojjo!!!!!! Era com tornar a tenir 15 16 anys, al zambra, amb els de la colla, nens quins records marihuanaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! JAJAJA!!! M’imaginava el JOSEP MARIA MENSA FILL DEL PARE per allí tot mamat, ballant a sako, entrepussant amb tot i tothom!!!!! (EL QUE US HEU PERDUT FORMIGUETES; QUE NO TENIU PEBROTS DE SURTIE DEL CAU!!!!!))

Per acabar de rebentar-ho tot CANTECA DE MACAO, buaaaaaaa!!! Quin fart de ballar!!!!! Llàstima que em sembla que els hi ha començat a pujar els fums, tot i així es nota que milloren, em van faltar algunes cançons però bé no em puc queixar!!!!!!!!
Aquí la cosa ja es va girar del tot!!!!!!!!!!!!!

Acabats tots els concerts a hores intempestives encara ens van sobrar forces per anar a la rave, amb el Pol i l’Alèxia, ja que l’Ivan i la Marta es van perdre entremig dels xiringuitus il·legals de menjar, les raves, els cotxes , la pols, els gitanillos venent-te de tot, i es que el Viña a les 6 del matí sembla el Bronx o pitjor, autèntic!!! Aquell parell em van abandonar a la rave,i mi devia quedar fins per allí a les 7 suposo,jujuju!!! I a dormir, avui ja no tenia fred, massa xum a la sang!!!!!!! Això si el del megàfon, “ EL VIÑA NO DUERME!!!!!!!!!!!!!” FILL D PUTA!!!!!