Totes les pallarofes i pallaringues que surten del meu caparró, concentrades i remasteritzades!!

dimecres, 7 de novembre del 2007

LONDON PUB!!!!!

Molt lluny, a l'altra banda del mar, en un petit pub londinenc, al bell mig d'una plàcida nit de divendres, un escamot de barbars vinguts del sud trenquen la tranquilitat de les converses dels aborígens.



Tot forma part d'una de les moltes petites històries que van succeir al viatge pel conqueriment de noves terres inexplorades, plenes de salvatges que es passaven tot el dia bevent extranys beuratges, amb regust de regalesia.



Les cares dels salvatges contemplaven com aquells extranys personatges vinguts des de terres forànies, entraven en un estat de extasi, ballant unes danses antigues i desconegudes, udolant uns terribles són guturals que formaven part d'aquell extrany ritual!!!






JEJEJEJE!!!!!!



Som uns fenòmenos, com nosaltres solets la podem liar enmig d'aquell tranquil Pub, la gent encara flipen ara!!!!



Tot un bon començament de nit abans d'anar a Fabric a continuar la festorra!!!!!



Nit inolvidable, de bailoteos, de fotos, de birres, de son profunda, de frankfurts trangenics, d'estacions de tren ab escupinades desafortunades, de polizontes dormint al sofa, de concert de final de festa!!!!!






UN PTO A TOTS!!!!!!!



A LOT OF KISSES!!!!



SEARCHING REBECA AND RUPERTA!!!!

1 comentari:

Agnès ha dit...

Aquest és el comentari que et devia, d'un moment que et vaig dir que el faria i quan, realment, no estava a punt de fer el que vaig dir que faria. Però te'l devia i vaig pensar... i perquè cony no he de fer el que pensava que faria?

Jeje...
Bona nit!